استان قم در سال جاری، شاهد تولید چشمگیر گوشت قرمز بوده است. بر اساس گزارش معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم، در این مدت، بالغ بر ۳۱ هزار و ۸۰۲ تُن گوشت قرمز در استان تولید و روانه بازار شده است.
این میزان تولید، نشان از جایگاه ویژه استان قم در تأمین گوشت قرمز کشور دارد. به گفته دیان اردستانی، تلاشهای صورت گرفته در سالهای اخیر برای اصلاح نژاد دام سبک و سنگین، نقش بسزایی در افزایش تولید گوشت قرمز در استان داشته است.
در بخش دام سبک، استان قم با دارا بودن ۳۷۰ هزار رأس گوسفند، تقریباً ۲۱۵۵ تن گوشت قرمز تولید کرده است. همچنین، پرورش ۱۷۲ هزار و ۴۶۵ رأس بره پرواری، منجر به تولید ۵۲۰۰ تن گوشت قرمز شده است.
در بخش دام سنگین نیز، ۱۱۰ هزار و ۴۲۶ رأس گوساله پرواری، ۲۲ هزار و ۳۱۴ تُن گوشت قرمز و ۴۱۱ هزار رأس گاو شیری، ۱۵۶ هزار و ۲۵۲ تُن شیر را تأمین کردهاند.
به طور کلی، بیش از ۱۴ هزار بهرهبردار در استان قم در زمینه تولید محصولات کشاورزی فعالیت دارند و میانگین تولید بخش کشاورزی استان در سال، ۸۵۰ هزار تن در زمینههای مختلف زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانهای است.
تولید گوشت قرمز به این میزان، علاوه بر تأمین نیاز استان، میتواند نقش مهمی در تأمین نیاز سایر استانها و حتی صادرات داشته باشد و به رونق اقتصادی استان قم نیز کمک کند.
بیشتر بخوانید
بیمارستان جدید کودکان در قم احداث میشود
کشف و توقیف ۲۰ دستگاه ماینر غیرمجاز در قم
کاهش چشمگیر حوادث خانگی در قم با اجرای طرحهای آموزشی