ساخت ۴۰ درصد از فضاهای آموزشی قم توسط خیرین در سال جاری

در شهر مقدس قم، مشارکت خیرین مدرسه‌ساز نقشی کلیدی و ستودنی در توسعه فضاهای آموزشی ایفا می‌کند. به گفته‌ی آقای احمد رضا اجتهادی، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس قم، کمک‌های بی‌دریغ این نیکوکاران در پیشبرد اهداف آموزشی استان، تحسین‌برانگیز است. سال‌هاست که این حرکت خداپسندانه، با شکل‌گیری جهاد مدرسه‌سازی و سپس مجمع خیرین مدرسه‌ساز، به شکلی چشمگیر در حال گسترش است.

میزان مشارکت خیرین در ساخت مدارس قم، به حدی قابل توجه است که تقریباً نیمی از فضاهای آموزشی موجود در استان، مرهون تلاش‌های این عزیزان است. اهدای بیش از صد فضای آموزشی توسط خیرین به آموزش و پرورش قم، گواه این ادعاست. بدون شک، اگر حمایت خیرین نبود، وضعیت فضاهای آموزشی استان به مراتب وخیم‌تر می‌بود. این روند رو به رشد، در سال جاری نیز ادامه یافته و تاکنون 40 درصد از فضاهای آموزشی جدید توسط خیرین ساخته شده‌اند. در سال 1402 نیز، مشارکت خیرین و دولت در ساخت مدارس تقریباً برابر بود.

طرح‌های مردمی همچون “هر شخص یک آجر” و طرح‌های نوآورانه‌ای مانند طرح شهید عجمیان، که در آن مردم با رنگ‌آمیزی و تعمیر مدارس، به یاری آموزش و پرورش شتافتند، از نمونه‌های بارز این همکاری ارزشمند است. فعالیت‌های داوطلبانه‌ی مردم در زیباسازی و آماده‌سازی مدارس، نشان از تعهد عمیق آنان به ارتقای سطح آموزش و پرورش دارد. به جرأت می‌توان گفت، مردم قم در حوزه مدرسه‌سازی حضوری فعال و بی‌نظیر دارند.

مجله خبری کانون خبری قم

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا