قم نیازمند یک موزه تاریخی‌فرهنگی است

در دیداری که روز پنجشنبه، ۲۹ آذر ۱۴۰۳، میان حجت‌الاسلام والمسلمین عباسعلی باباگرزاده، سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان قم، و حجت الاسلام والمسلمین مجتبی ذوالنوری، نماینده مردم قم، کهک و جعفرآباد در مجلس شورای اسلامی، صورت گرفت، بر توسعه گردشگری مذهبی و فرهنگی قم تأکید شد. باباگرزاده ضمن ابراز خرسندی از خدمت به مردم قم، از تلاش برای ایجاد امید و رضایت رهبری سخن گفت.

وی با اشاره به پتانسیل بالای قم به عنوان قطب زیارتی، به لزوم معرفی بیشتر اماکن مقدس همچون حرم مطهر امامزاده موسی مبرقع (ع) اشاره کرد. این مقام مسئول همچنین از همکاری با حوزه علمیه، دفتر تبلیغات اسلامی و دیگر نهادهای فرهنگی برای ایجاد پیوست فرهنگی در حوزه گردشگری خبر داد و بر استفاده از ظرفیت کارشناسان و متخصصان در اداره کل تأکید نمود.

باباگرزاده با اشاره به ۶۳ طرح گردشگری در حال ساخت با سرمایه‌گذاری بیش از ۱۲ همت و اشتغال‌زایی ۳۲۰۰ نفر، از وجود ۳ هتل پنج ستاره در دست احداث و ۲۹ طرح اقامتی خبر داد. وی همچنین از وجود ۲۰۰ راهنمای گردشگری مسلط به ۱۰ زبان بین المللی در استان یاد کرد و به پنج طرح در دست ساخت در محور گردشگری شهرستان کهک اشاره نمود.

اهمیت صنایع دستی قم، به‌ویژه انگشترسازی، مورد توجه قرار گرفت. با توجه به اینکه قم به عنوان شهر ملی انگشتر شناخته می‌شود و ۱۲۶۰ کارگاه فعال در این حوزه دارد، نیاز به ایجاد یک ناحیه صنفی تخصصی برای انگشترسازی و حمایت بیشتر مسئولین در این زمینه مورد تأکید قرار گرفت. این طرح که پیشتر توسط استاندار وقت، آقای شاهچراغی، با عنوان “شهرک عقیق” آغاز شده بود، نیازمند پیگیری بیشتر است.

باباگرزاده همچنین به وجود ۲۰۰۰ کارگاه منبت‌کاری چوب در استان اشاره کرد که محصولات خود را به دیگر استان‌ها از جمله تهران صادر می‌کنند. در این دیدار، رئیس حراست، مشاور مدیرکل، معاون گردشگری و سرمایه‌گذاری، معاون میراث فرهنگی و معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی نیز حضور داشتند.

مجله خبری کانون خبری قم

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا