مسئول مهمانسرای حرم مطهر حضرت معصومه(س) از بستهبندی و توزیع روزانه 12 هزار افطاری ساده در این حرم مطهر تا پایان ماه مبارک رمضان خبر داد. سید محمد موسی کاظمی با اعلام این خبر، اظهار داشت که 247 خادم حرم مطهر حضرت معصومه(س) هر روز در بخشهای مختلف بستهبندی و پخت، مسئولیت آمادهسازی این افطاریها را بر عهده دارند.
کاظمی با اشاره به جزئیات آمادهسازی افطاریها، گفت: «بستهبندی پنیر، مغز گردو، نان و خرما توسط 200 خادم خواهر از ساعت 7:30 صبح تا 12 ظهر و بستهبندی سوپ نیز توسط 40 خادم آقا از ساعت 15 تا 18 هر روز انجام میشود و 7 خادم نیز مسئولیت پخت سوپ و نان حضرتی را بر عهده دارند.»
وی بیان کرد: «هر شب بعد از نماز عشاء در میان نمازگزاران حرم مطهر بانوی کرامت افطاری توزیع میشود؛ برادران در صحن صاحبالزمان (عج) و خواهران در شبستان نجمه خاتون(س) میتوانند بر سر سفره کریمانه حضرت معصومه(س) بنشینند.»

بیشتر بخوانید
بهرهبرداری از دو فضای ورزشی جدید در مدارس قم؛ طرح شهید سلیمانی در مسیر توسعه ورزش دانشآموزی
توصیههای پزشکی برای روزهداری بیماران دیابتی و فشارخونی؛ نور هدایت رمضان در حفظ سلامتی
آغاز ثبتنام آزمون اختصاصی کارشناسی ارشد دانشکده دین و رسانه؛ فرصتی برای طلاب در عرصه رسانه