مسئول مهمانسرای حرم مطهر حضرت معصومه(س) از بستهبندی و توزیع روزانه 12 هزار افطاری ساده در این حرم مطهر تا پایان ماه مبارک رمضان خبر داد. سید محمد موسی کاظمی با اعلام این خبر، اظهار داشت که 247 خادم حرم مطهر حضرت معصومه(س) هر روز در بخشهای مختلف بستهبندی و پخت، مسئولیت آمادهسازی این افطاریها را بر عهده دارند.
کاظمی با اشاره به جزئیات آمادهسازی افطاریها، گفت: «بستهبندی پنیر، مغز گردو، نان و خرما توسط 200 خادم خواهر از ساعت 7:30 صبح تا 12 ظهر و بستهبندی سوپ نیز توسط 40 خادم آقا از ساعت 15 تا 18 هر روز انجام میشود و 7 خادم نیز مسئولیت پخت سوپ و نان حضرتی را بر عهده دارند.»
وی بیان کرد: «هر شب بعد از نماز عشاء در میان نمازگزاران حرم مطهر بانوی کرامت افطاری توزیع میشود؛ برادران در صحن صاحبالزمان (عج) و خواهران در شبستان نجمه خاتون(س) میتوانند بر سر سفره کریمانه حضرت معصومه(س) بنشینند.»

بیشتر بخوانید
چرا دامداران به کربنات کلسیم در جیره غذایی نیاز دارند؟
ارائه برنامههای چهارساله توسط ۷۵ دستگاه اجرایی در قم؛ تحول استان در مسیر برنامهریزی جامع
آمادهباش کامل دانشگاه علوم پزشکی قم برای خدماترسانی به زائران نوروزی